NKMR - Barnhandel - Landskrona - FacebookRyssland anmäler tvångsvård av barn till Europarådet

Den ryska delegationen vid Europarådets parlament (PACE) vill ta upp frågan om maktmissbruk inom EU-ländernas socialtjänster i samband med tvångsomhändertaganden av barn.

Ryssland samlar just nu in namnunderskrifter för att kunna ta upp frågan.

Initiativet har redan backats upp av Storbritannien, Schweiz, Norge, Island, Armenien, Azerbajdzjan och Ukraina, uppger Aleksej Pusjkov, chef för Rysslands delegation vid PACE till den statliga ryska radiokanalen Rysslands röst.

Sverige, som tvångsomhändertar flest barn i Europa varje år, har dock inte backat upp initiativet.
LÄS MER
Se videon innan den tas bort (igen)!!!

 • 7 personer gillar detta.
 • Oriana Cottard Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiit också vilka sadister dem är. mår skit o se på det här o höra barnet gråta....hur kan vi göra för att stoppa det häääääääääääääär????? huuuuuuuuuuuuuuur i h-----e kan vi göra för detta är så satanist så det skricker om det. Jag blir såå fruktansvärd arg på all sånt här. DET MÅSTE FÅ ETT SLUT MEN HUR????? VAD SKALL MAN GÖRA DÅ????
 • Oriana Cottard Hur kan det vara sant????? Att det pågår o ingen o inget stoppar det där???????????????????
 • Lasse Anckarman Håller med. Jag är en lugn och sansad person som sällan eller aldrig tar till våld, men här rusar blodet iväg och ilskan tar överhanden. Finns inga ord att beskriva denna våldtäkt...
 • Oriana Cottard Vad finns det o göra Lasse? Hur länge till skall vi orka tålerera detta??? varför kan ingen/inget stoppa allt detta??? Jag vill att världen skall veta om det även om det finns olika elände ute i världen med, men att folk skall förstå hur sverige behandlar sina medborgare, o håller på med sin barnhandel i högsta grad. VI PRATAR OM REN KRIMINELLA HÄR, BÅDE DAG O NATT, I DAGENS SVERIGE FRÅN 50 TALET???? VAD DÅ BETALA SKADESTÅND TILL DEM DRABBADE BARN FRÅN 50- 80 TALET SOM STATEN HAR FÖRSTÖRT LIVET PÅ??? DET FORTSÄTTER JUUUUUU JU....
 • Oriana Cottard En ren kriminell system som utnjutar demokratins namn o lagar för att utöva sina grova brott..... Hur kan det hållas på så än???
 • Lasse Anckarman Instämmer. Det är höjden av gangstervälde när stat och myndighet hjälper kriminell verksamhet!
 • Zelimir Radoš Gylena kompas och ministerij fins i SVERIGE.
 • Anna V Prtenjaca Mitt hjärta GRÅTER. Barnets gråt och vädjan till sin mor är hjärtskärande. Jag är skakad av hur grym verkligheten egentligen ser ut - det vet vi ju vi...om ingen annan.

  Gott folk, det dom gör mot oss kommer att vända tillbaka på de onda som klubbar ner de minsta i samhället - de kommer att få det miljon gånger värre än vad vi och våra barn gått igenom. Deras bönande och vädjan kommer dövörat att slås igen PRECIS så som dom gjort mot oss.

  Det finns ett sluta på ALLT lidande.
 • Oriana Cottard Jag kan inte må bra på grund av det. Jag hör genom denna video klipp barnet gråta o min Angelo samtidgit igen.... Det är mer jag kan uttrycka med egna ord känner jag. Jag är helt dränkt i det.... ohh G-d Help :´(
 • Oriana Cottard Med G-d´s help there is dearest Anna, i know.... :´(
 • Anna V Prtenjaca vedergällnings dag kommer, den kommer... snarare än vi tror
 • Oriana Cottard Jag har haft en mycket dålig nattsömn på grund av den där videon som åter fick mig o uppleva om min upplevelse. Jag hörde barnets grått hela natten i min mardröm... o mamman som inte alls kunde försvara sig mot ett sånt våldtäckt.....detta är värre än en mardröm. En sån upplvelse där man känner sig helt maktlös, kränkt på alla sätt o vis där man inte kan hindra nån som våldtar ens eget kött o blood???? Vad är detta för monsterlig system vi har? Att fortfarande en stor del inte förstår eller äns tror på att detta är sant, att det verkligen händer i det så kallade vackra fridfulla sverige? Då hoppas jag verkligen att dem får lära sig en bra kännedom som får dem för all framtid en omvändning i deras tycke, när det handlar om just sverige..... Herre min gode G-d :´(
 • Marie Ankarberger Skönt att se att min o min sons fruktansvärda upplevelse blir uppmärksammad. Hör hans gråt o skrik o i mitt huvud dygnet runt..o känner hur han i panik klamrar sej fast . Kommer aldrig bli riktigt hel igen.
 • Oriana Cottard Jag kommer aldrig över det kära Marie. Ingen blir detsamma efter en sån behandling. Hel har inte jag blivit efter alla dessa år o det återupprepapade sig t.o.m. Något har försvunnit från mig o det är just det du känner o säger. Vi delar din smärta som är allas vår smärta så du vet, du är inte ensam, nää det är du inte :´(
 • Oriana Cottard All that is necessary for evil to succeed is that good men do nothing. - Edmund Burke
 • Marie Ankarberger Åhh tack!!Att dom får lov att göra såhär är helt ofattbart. Och utan några som helst grunder. Känner mig totalt överkörd. Men jag ger alldrig upp...aldrig att ja ger upp min älskade lillkille.
 • Oriana Cottard Det skall du aldrig göra, oavsett om du får honom eller inte tillbaka. Han är DIN o ingen annans kära Marie. Du har dessutom kommit rätt här där du kommer o möta många lika sinnade alla med näst intill samma situatiion. Det finns ingen ord eller ursäkt för det dem gör. Det hela är rent av av högsta kriminalitet systemet kunde komma på. Det är ren brottsligt av alla sorters, special av myndigheter där man aldrig skulle förvänta sig något sånt. Men tänk att sånt har pågått sen 50 talet fram till våra dagar... det har räknats nu att vi är uppe 22 000 barn per år som systematiskt tvångsomhändertas från sina föräldrar från soc so du ser... vad dem skappar??? genom att känna en mass blodiga pengar på barn terror business... REN KIDNPPING där du inte kan göra något för att få dem tillbaka dessutom... i för sig det sägs att knappt någon promill fått sina barn tillbaka men...hmmm knappt en promille dock. Det hela är såå hopplöst så det skricker om det. Den stora fråga kvarstår: VEM KOMMER ATT STOPPA DESSA MONSTER????
 • Raili Rindelöv Hjärtgripande att höra och se detta samt att allt kommer in på.Trauma i barnets bästa namn som tidningsartikelrubrik löd.Vad kan vi göra tillsammans för att stoppa detta och barnhämtningar som sker på detta sätt utan det minsta lilla tillstymmelse till etisk och människorespektekterande behandling av barn och deras föräldrar,släkt och andra människor i deras vardag och liv? Och sedan sitter soc.folk i bilen och följer det hela.FY FAN!Hur många namn behövs för att få till ett lagförslag som ska leda till lagändring?
 • Marie Ankarberger Att läsa att jag inte är ensam känns ju både bra o dåligt. Bra för att andra kan hjälpa o förstå. Och dåligt för att jag önskar inte att någon annan ska behövt gå igenom denna smärtan! Detta är tortyr. Hur kan man utsätta barn för något sånt här?? Gör ont i mej att tänka på min son o alla andra stackars barn som blivit behandlade såhär. Blir så arg o ledsen!
 • Ruby Harrold-Claesson Det är inte första gången som 'barnarov' filmas och läggs ut på Internet. Det är mycket viktigt att videor som denna läggs ut på Internet för att världen omkring oss kan se den barnmisshandel som förövas av myndigheterna i Sverige.

  Jag har just kommit hem från Belfast där jag medverkade vid en tvådagars EU konferens om "Child Friendly Justice". Där informerade jag de ca 70 domare, advokater m fl om den barnmisshandel som förövas av myndigheterna i Sverige. Många kände till Olssonmålen och Domenic Johanssonfallet och alla var mycket förvånade att Sverige har så gott rykte internationellt, när man behandlar barn och deras familjer så illa. En irländsk domare sa till mig: "Vi tvångsomhändertar inte barn eftersom det blir bara sämre för barnet och för samhället i slutändan." Tänk om det kunde finnas så kloka domare i förvaltningsdomstolarna i Sverige!

  Något mer som var mycket förvånande i Belfast: det fanns ingen svensk domare eller medlem av advokatsamfundet där!
 • Day Break Ruby Harrold-Claesson. När an lägger ut video och röstinspelningar. Vad ska man tänka på så att an inte blir anklagat att ha hängt ut sitt eget barn eller andra privata personer? Ska man bara inte ha personuppgifter med. Inte barnet´s ansiktet heller. Svara så snabb som möjligt. Detta är viktigt. Tack
 • Oriana Cottard Helt otroligt Ruby. Stor tack för denna så viktig information. Underbar du kära Ruby, Välkommen tillbaka hem om jag får säga så? hm. Mycket intressant det du sa här. Önskar jag hade kunnat närvara till det med. Hade någ varit mycket givande känner jag, se utomstående beforlkningars uttryck över dessa nyheter... ouahh
 • Oriana Cottard Mycket klock fråga, Day Break. Tack för du frågade för jag har också undrat över det.
 • Anna V Prtenjaca Undrar faktiskt SAMMA sak som Day Break
 • Zelimir Radoš I mit fal domaren har forbjudit at nagan ser det.
 • Oriana Cottard Det påminner mig om vad soc o deras ombud sa vid Dominicks rättegång i stockholm hade sagt om den sak .... . Klart de förbjuder det o klart går dem o kritiserar det när föräldrar använder sin legitim om så enda rättigheter de kanske få använda sig av i en så kallade system.... Att använda den mediala möjlighet för att nå bortom - ut när näst intill alla deras andra mänskliga o demokratiska rättigheter blivit både fråntagna o först av allt HELT O HÅLLET.... KRÄNKTA. HUR FÖRVÄNTAR DE SIG ANNARS ATT VI SKALL GÖRA??? Stå lamade, paralyserade som mitt folk gjort under The Holocaust, kanske??! Är det de vill, att de rövarbort VÅRA BARN utom att någon av oss alla äns gör motstånd??? Trots den obeskrivlig maktlöshet man befinner sig i så går inte o mäta den enorma trauma dem har grovt, skapat o var o en av oss. O hur kallas då deras behandling i så fall då för att vi inte äns ska ha något kvar i behåll om ens någon sista ork av ren vilsen sundförnyft med att sträck ut våra händer till att just SKRICKA UT EFTER OMVÄRLDENS HJÄLP O UPPMÄRKSAMHET när det verkligen känns att man helt o hållet blivit nedtrampad på hela ens livs existensen????
 • Oriana Cottard Detta är ingen Demokratin utan om en vacker själ uttryckte en gång för ett little tag sedan: Demonkratur... Tack kära Anna .
 • Oriana Cottard PÅ VÄG TI JOBBET O VILLE PASSA PÅ O ÖNSKA ER SLLA EN BRA DAG. FRYS KALLR D ÄR HÄRUTE VVVRRRR
 • Ruby Harrold-Claesson Mina svar till frågan huruvida föräldrar bör publicera myndigheternas rättsövergrepp mot deras barn och mot dem ges
  1 - i NRK artikeln "Forstår foreldrene"
  http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.5554731
  och
  2 - i jur. kand., med lic Siv Westerbergs föredrag för Kristdemokraterna i riksdagen i september 2000, där hon framhöll bl. a "Jag tror att när det gick upp för svenska regeringen att nu skulle genom internetexplosionen de LVU-drabbade barnens föräldrar få möjlighet att föra ut sin sak över hela världen, då fick regeringen kalla fötter och skapade 21 § Personuppgiftslagen. Svenska regeringen vill inte att omvärlden skulle få veta att i Sverige har barn blivit en handelsvara."
  http://www.nkmr.org/personuppgiftslagen_siv_westerbergs_foredrag_for_kd_riksdagsgrupp.htm
 • Oriana Cottard Mycket intressant det där,Ruby. Vilken dubbel moral från deras sida, eller hur? Där har vi facet av jävulens dårskapet hmm i ett nöttskal!!!!
 • Oriana Cottard Brottslingen som inte vill hamna ut i media... Verkligen ologiskt o löjligt. Tänk Ruby om alla brottslingar/krimunella skulle saga samma sak näe de sitter i rätten? Att ingen bevis får varken anmällas eller antecknas ner???? Hur skulle samhället se ut skall vi tro???
 • Zelimir Radoš Jag maste saga nat,ner de LVUade min son jag lemnade landet for jag hade ensam vardnad och nu ar jag efterlist 5 ar man jag har ensam vardnad och alt som min son gor han gor perfekt,
 • Oriana Cottard Förresten... Bara o enbart kriminella kan komma på någon då dum påhitt. Varför skulle någon med god samvetet komma på sånt ? . Där har vi det
 • Zelimir Radoš Jag lemnade landet pa grond at min son var mishandlat och video som bevisar det var forbjuden.
 • Ruby Harrold-Claesson Alla föräldrar som har möjlighet att lämna Sverige och de övriga nordiska länderna bör göra det, eftersom de riskerar att deras barn blir tvångsomhändertagna utan saklig grund och placerade i fosterhem eller sk HVB-hem, där de blir handelsvaror.

  Barn blir alltid traumatiserade av att bli skilda från sina föräldrar och föräldrar blir också traumatiserade av att bli skilda från sina barn.

  Socialtjänsten / barnevernet har utvecklats till att bli en skadlig tvångsmaskin som krossar barn och familjer samtidigt som de viftar med mantrat "Barnets bästa", ett begrepp över vilket de ju har tolkningsföreträde.
 • Zelimir Radoš De har trakaserat os tre ar vi orkade inte mer jag lemnade min legenhet saker alt man nu ar han man,stark och lycklig.
 • Zelimir Radoš Vi vaknade varje nat manga ganger man after tvo ar det har forsvunit nu alt ar bra.Man de lemnar os inte ifred jag har ensam vardnad man ar efterlist 5 ar.
 • Calle Slåtteby Glömmer aldrig! Stölden av mina 2 yngsta barn 1990// Jag Inledde en kamp av överjordisk art/ 4 år senare kom Sociala i Uppsala med barnen// Skadestånd! Men Såren sitter djupt.. nu är jag tillbaks till 1990/ det gör helveiskt ont/ Polisen? Är Bödlar utan moral! De bör straffas! Hårt!
 • Zelimir Radoš Det ar hemskt,ner jag var utan min son jag horde hans rost overalt,han ropade pappa och det var svaraste i mit liv,man han var stor sa han hjalpte mig.
 • Calle Slåtteby Att ge sig på mig? Jag torterad i barndom? Faderlös? Är nog fördömt att misslyckas till 100 % Jag fick krafter från "Helvetet" Läxade upp en hel Socialkår, de inskaffad larm, tog kontakt med Bödlar inom Rättsrådet(Högsta bödlarna i psykiatri) Som om deet hjälpte mot mig? Faderlös, torterad,mobbad, utfryst, jagad, förtalad? Krafterna var en gåva från helvetets helvete! Min yngste son? Nu 30 år, Civilingenjör, min yngsta dotter nu 33 år Adjunt i språk på Jensen gymnasiet/ Jag? Ännu helt slut, offrat hela jaget i ett ursinne av överjordisk kamp, utan advokat hyenor... JAG mot ett helt igenom ruttet samhälle, cirka 310 personer, myndigheter/ Som att köpa en lott och aldrig vinna..... Jag ännu fylld av ett obeskrivligt "hat" GE ALDRIG UPP! Kram till ni alla
 • Calle Slåtteby LVU HEMMET? i Rasbokil Tannfors.. De mötte sanningen och? LVU -Hemmets moder dog! 3 Sociala chefer omplacerades! De glömmer nog aldrig Faderlöse Calle TRO MIG!
 • Calle Slåtteby Socialchefen i Uppsalas ord? Du Calle , skulle vi aldrig våga anställa! Din sanning "krossar" allt! Tråkigt nog dog han 2006/ han var den bästa jag mött i mitt liv Utan honom? och vårt 10 åriga avtal? Vore jag stendöd!

1 kommentarer :: NKMR - Barnhandel - Landskrona - Facebook

 1. Sveriges Radio Ab (134.25.0.133) [Label IP Address]

  Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden


  Date Time Type WebPage
  14th October 2014 16:08:29 Page View www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=19&ved=0CEYQFjAIOAo&url=http%3A%2F%2Flandskronapress.blogspot.com%2F2013%2F03%2Fnkmr-barnhandel-landskrona-facebook.html&ei=Oi49VJuNAcqBywOtlILQDQ&usg=AFQjCNGeekLCB-TW94xp9o6c419hQ1ZcJg&sig2=KW2tdJ-pwquuHUAt5WUP5w&bvm=bv.77412846,d.bGQ
  landskronapress.blogspot.se/2013/03/nkmr-barnhandel-landskrona-facebook.html

  14th October 2014 16:08:29 Page View www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=19&ved=0CEYQFjAIOAo&url=http%3A%2F%2Flandskronapress.blogspot.com%2F2013%2F03%2Fnkmr-barnhandel-landskrona-facebook.html&ei=Oi49VJuNAcqBywOtlILQDQ&usg=AFQjCNGeekLCB-TW94xp9o6c419hQ1ZcJg&sig2=KW2tdJ-pwquuHUAt5WUP5w&bvm=bv.77412846,d.bGQ
  landskronapress.blogspot.se/2013/03/nkmr-barnhandel-landskrona-facebook.html

  14th October 2014 16:08:29 Page View www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=19&ved=0CEYQFjAIOAo&url=http%3A%2F%2Flandskronapress.blogspot.com%2F2013%2F03%2Fnkmr-barnhandel-landskrona-facebook.html&ei=Oi49VJuNAcqBywOtlILQDQ&usg=AFQjCNGeekLCB-TW94xp9o6c419hQ1ZcJg&sig2=KW2tdJ-pwquuHUAt5WUP5w&bvm=bv.77412846,d.bGQ
  landskronapress.blogspot.se/2013/03/nkmr-barnhandel-landskrona-facebook.html

  14th October 2014 16:08:52 Exit Link http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fyoutu.be%2FeLeOM2tZKC0&h=8AQGmFYvn&s=1

Skicka en kommentar