Stationsbefäl Jörgen Pettersson i Landskrona har problem med att driva utanförskapstaktiken mot invandrare på Koppargården


Den svenska organiserade och grovt kriminella pedofilpolisen har problem i Landskrona

Nedan kan Ni läsa en skitartikel skriven av svensk "journalist" som får pengar av svenska fascist-pedofil-regeringen, så kallat "presstöd", vilket är inget annat än mutor till svensk media från världens största vapenlangande pedofil-organisation "Sveriges regering". Kriminella svenska poliser gnäller över att inte kunna trakassera och förfölja invandrare som Sveriges fascist-pedofil-poliser gjort sedan 70-talet.
.


"Ungdomar markerar mot polisnärvaro"

Landskrona Publicerad 3 augusti 2013
Den 18 juli blev en ensam polispatrull konfronterad med ett 25-tal personer när de kontrollerade en bil på Koppargården. Den ene polismannen har gjort en tillbudsanmälan där fenomenet pekas ut som ett hot mot verksamheten.
En Landskronapolis har upprättat en tillbudsanmälan efter en händelse på Koppargården i mitten av juli. Händelsen beskrivs av polismannen som allvarlig och som ett hot mot verksamheten.
Polismannen färdades tillsammans med en kollega i en polisbil på Koppargården strax efter midnatt den 18 juli. Åkturen var en rutinpatrullering och när de kom till en av parkeringsytorna la de märke till en bil som stod illa parkerad. Patrullen gjorde en slagning i sina register och fick reda på att ägaren till bilen var efterlyst sedan tidigare.
När polismännen steg ur polisbilen samlades snart flera personer på platsen. Polismannen uppskattar att det inom bara några minuter rörde sig om ett 25-tal personer.
Patrullen pratade med en av personerna från "grupperingen" som berättade att "de håller ihop". Om någon blir kontrollerad i området sprider de informationen och "så många som möjligt ska försöka komma till platsen".
Personerna lämnade så småningom platsen, men bara några minuter därefter blev polispatrullen beskjuten av grön laser inifrån bostadsområdet. Patrullen lämnade området för att slippa undan angreppet och klarade sig utan ögonskador.
En anmälan om försök till grov misshandel upprättades beträffande laserbeskjutningen, men ingen misstänkt finns.
Angående det stora antalet personer som samlades på platsen konstaterar polismannen att det behövs ytterligare resurser för att hantera saken.
Jörgen Petersson, stationschef vid Landskronapolisen, säger att det inte är helt ovanligt att poliser möter en otrevlig attityd bland framför allt ungdomar i Koppargården, på Öster och emellanåt även i centrum.
– Sedan i vilken utsträckning det är organiserat vet jag inte, men det är helt klart så att det rings dit fler personer när vi stoppar bilar i vissa områden.
Enligt honom finns det två sätt att tackla problemet. Det ena är att i akutskedet skicka förstärkning om sådan finns i syfte att skydda sig själv.
– Det är lyft till yttre befäl som ska känna till bekymren och stötta i den mån de kan med patruller.
Det andra är att jobba med attitydfrågor i ett längre perspektiv.
– Arbetet med att rekrytera områdespoliser är en del i det tänket. Jag tänker även på projektet som heter Människan bakom uniformen, säger Jörgen Petersson.

0 kommentarer :: Stationsbefäl Jörgen Pettersson i Landskrona har problem med att driva utanförskapstaktiken mot invandrare på Koppargården

Skicka en kommentar