Folkförrädare vid tidningen HD försöker att dölja aktuella barnkidnappningar i Landskrona - Öppen barnhandel med polisens hjälp


Helsingborgs dagblad spelar duktig kring artikel om barnhandel i Landskrona - Samtidigt censureras folkets åsikter av HDs "reportrar"

Aktuella barnhandelsfall i Landskrona där Torkild Strandberg,  Susanne Öström och Socialförvaltningen med Familjerätten är förövarna, tas ej upp utav folkförrädare som titulerar sig som "reportrar" pga att regimen styr media via presstöds-bidrag."I slutet av 1980-talet tog jag ledigt från jobbet som teckningslärare på Dammhagskolan och reste med familjen till England. Jag bodde två somrar i Sherwoodskogen. Som grabb var jag fascinerad av Robin Hood och hans samhällsengagemang. Konstprojektet blev en utställning på Landskrona museum och alla tavlor såldes utom en." Tavlan med eken (t h) där Robin Hood sägs ha sovit finns kvar hemma. Kenneth illustrerade en diktsamling av Borstahusaren Hugo W. Pettersson 1968. Boken gjordes ihop med mannen som Kenneth trodde var hans biologiske far. Överst ett av många tidningsurklipp från Kenneths karriär som den jazzspelande teckningsläraren.

I Landskrona blev han känd först som reklamtecknare och sedan teckningslärare på några av stans skolor. På äldre dar var han jazzmusiker och orkesterledare i bandet Press Acency. Men först var Kenneth Molin ett barn omhändertaget för samhällsvård i Landskrona.
Som barn kunde han låsas fast i en kall källarskrubb hemma i kvarteret Storken. Där kunde han tvingas sitta ensam en hel natt. Det hände flera gånger.
– Jag minns hur två pojkar i min ålder kastade snöboll på fönstret för att reta mig, berättar Kenneth Molin, nu 60 år senare.
Han klarar inte av att berätta om allt han varit med om som barn. Upplevelserna förföljer honom än i dag.
Kenneth minns barnavårdsnämndens besök som gjordes en gång om året, alltid föraviserat.
– Det var välputsat och trevligt som ett syföreningsmöte.
Han gjorde lumpen, gick på Konstfack och arbetade som teckningslärare i Landskrona.
Först när Kenneth fyllde 30 år avslöjades vem hans riktiga far var.
– Det var mycket svårt, jag vågade inte hysa tillit till någon längre.
Men han träffade en kvinna, gifte sig och fick tre barn. I dag lever han ensam.
– Jag trodde det var fel på mig, det finns många myter om hur livet ska se ut. Men det är fler än jag som inte har kontakt med sina vuxna barn. Jag har haft identitetssvårigheter. Som fosterbarn tillhör man ingen och har ingen att känna igen sig i, säger Kenneth.
Han har genomgått två stora psykoterapier, nio år i Malmö och fem år i Stockholm när han arbetade där.
Kenneth var hoppfull när han skrevs ut som 16-åring och en familj erbjöd sig att tillfälligt ta hand om honom. Men dödsfall i familjen satte stopp för arrangemanget. Den första terapin fick avbrytas på grund av en tragedi. Hans andra terapeut var bra, men även hon avled. Allra svårast var när Kenneths livskamrat gick bort i cancer.
Lojalitetskonflikten som uppstår gentemot biologiska föräldrar och fosterföräldrar har varit svår att bära på. Nu har livet handlat mycket om att förstå och försonas med sig själv. Kenneth har ofta fått höra att det finns mycket ensamhet i hans konst.
Han har inte ansökt om vanvårdsersättning från staten. Alla som drabbats av övergrepp och allvarliga försummelser i den sociala barnavården innan 1981 kan få en kvarts miljon kronor som plåster på såren.
Kenneth vill fortsätta utbilda och har försökt få föreläsa om sina upplevelser inom familjeomsorgen, men mötts av ointresse. När han gick i pension miste han även sin yrkesidentitet.
– Jag sitter i pensionsbilan, men kan jobba tills jag avlider.
Det finns i dag runt 44 000 barn utplacerade i svenska familjehem. Kenneth tror en del far illa.
– Alla barn som placeras måste få en egen mentor, som de kan tala med utan att fosterföräldrarna är med, säger han. Han tycker det är viktigt att ställa frågan vad som har hänt ett barn. Många får problem som vuxna.
Helsingborgs dagblad censurerar åsikter som kan äventyra HDs socialbidrag (Presstöd) från diktaturen

Tjuvarna som kallar sig för "journalist" och eller "reporter" sitter hela dagarna och raderar folkets åsikter flr att inte bli av med Olof Palmes mutor (Presstöd) som landsförrädaren, vapenhandlaren och pedofilen Olof Palme hittade på 1965 efter att några journalister börjat klaga på att dem inte fick ställa egan frågor till Sveriges ministrar och politiker, utan var tvugna att hålla sig till frågorna som regeringens nyttiga idioter skrivit till media i förväg.

HDs socialbidragstagande "reportrar" gillade inte kommentaren nedan, beslöt sig för att göra sådant dem anklagar Vladimir Putin för att göra.Bild
 • Bild


  Barnhandlare i Landskrona kommun hotar och hämnas mot trebarnsmamman vars vänner hjälper henne att sprida kommunens övergrepp mot henne och hennes barn, samt socionomernas business med barn.
  http://corruptiosweden.blogspo...


  • Bild


   Bara det inte är en socialarbetare från kommunen. De ser inget, vill inte se, får inte se eller anser att ungen får skylla sig själv. Detta har jag mött otaliga gånger i ärendet jag haft. Det krävs en fristående myndighet med verktyg. Legitimationer som kan dras in, möjlighet att bötfälla kommuner som slarvar och en allmän uppryckning från domstolar och inblandade jurister.


   • Bild


    Min gamle bild lärare bästa o snällaste människan du har ett stort hjärta . Man träffar dig då o då i stan med ditt härliga leendet stort respekt till dig ☺

    Sedan 1965 censurerar Sveriges tidningar och SVT dina åsikter. Men, du är fortfarande tvungen (under hot) att finansiera dina förtryckare/rånare.


    Olof Palme och dem andra sexköparna och barnhandlarna vid regimen var finurliga 1965. Dem beslöt att det var bäst att kontrollera svensk media genom att muta skiten. Stöd till pressen lät fint... så mutor till media kallas "Presstöd" sedan 1965.


    Läs mer om skandalen i Landskrona som kommunen spenderat 1,5 miljoner på att tysta


    Klicka på länkarna nedan!

    http://landskrona-kommun.blogspot.se/2012/09/oppen-barnhandel-i-landskrona-kommun.html

    http://landskrona-kommun.blogspot.se/2014/09/sveriges-regering-barnhandlare-och.html

    0 kommentarer :: Folkförrädare vid tidningen HD försöker att dölja aktuella barnkidnappningar i Landskrona - Öppen barnhandel med polisens hjälp

    Skicka en kommentar